ДОВЪРШИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ РАБОТИ

0 Comments


Довършителни и ремонтни работи по домове, магазини и обществени сгради:

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","mode_bx":"horizontal","slide_to_show_bx":"1","max_slide_to_show_bx":"1","slide_to_scroll_bx":"1","slide_margin_bx":"0","slide_width_bx":"0","start_slide_bx":"0","ticker_bx":"false","ticker_hover_bx":"true","height_start_bx":"false","random_start_bx":"false","caption":"false"}

-Грундиране по стени и тавани, полагане на латекс, антибактериални покрития, байцване, лакиране и циклене на дървени повърхности, полагане на саморазливни покрития по подове и покрития, полагане на тапети.

-Облицовъчни работи – облицовки с камък, дърво, гранит, гранитогрес, теракот, фаянс и др. по фасади, и вътрешни части, доставка и монатаж на дървен и ламиниран паркет, балатуми и др.

-Сухо строителство – доставка и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки на метална конструкция и лепене, обръщания около врати и прозорци, доставка и монтаж на сухи и повдигнати подове, подова изолация, направа на куфари и кутии за скриване на тръби и др., по системите на KNAUF Германия. Доставка и монтаж на пожароустойчиви и огнезащитни гипсофазерни плоскости, по стени, подове, тавани и др. Направа на декоративни стени, сводове, скрито осветление, паравани и прегради, Доставка и монтаж на растерни, акустични и алуминиеви тавани. Доставка и монтаж на аква панелиПолагане на вътрешна топло и шумо изолация и др.

-Изкъртване на стени, направа на отвори за прозорци и врати

-Изграждане на цялостна или частична подмяна на ВиК и Ел. инсталация

-Доставка и монтаж на санитария и всякакъв вид обурудване за бани и мокри помещения- мивки, вани, душове, моноблок, бидета и др.

-Доставка и монтаж на всякакъв вид осветителни тела- външни, вътрешни, влагоустойчиви, енергоспестяващи и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Like us on Facebook

Архив