ВОДНО БЛАСТИРАНЕ И ПЛАМЪЧНО ПРАХОВО ПОКРИТИЕ

0 Comments


Почистване повърхности чрез Водно Бластиране.

Процесът се изразява в абразивното действие на частици върху обработваната повърхност. Водоструйна машина изхвърля абразивни частици примесени с вода под високо налягане и при сблъсъка с повърхността те отнемат микрони от нея. Методът е подходящ за премахването на графити и ръжда, замърсявания по метални конструкции, каменни и метални фасади, подови настилки, огради и много други. В зависимост от това какво ще се третира има възможност да се използва и само вода под високо налягане 500 бара.

Пламъчно прахово покритие

При пламъчно прахово покритие пръскащият материал се подава под формата на прах през пистолета с помощта на транспортиращ газ, инжектирайки го централно в горяща смес газ / кислород, където се разтопява и доставя върху основата.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","mode_bx":"horizontal","slide_to_show_bx":"1","max_slide_to_show_bx":"1","slide_to_scroll_bx":"1","slide_margin_bx":"0","slide_width_bx":"0","start_slide_bx":"0","ticker_bx":"false","ticker_hover_bx":"true","height_start_bx":"false","random_start_bx":"false","caption":"false"}

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Like us on Facebook

Архив