ЗА НАС

“Предлагаме нашите услуги от 2007г. За този период от време ние се специализирахме в измиване и боядисване на метални конструкции, фасади, бетони, армировки и др. В трудните за строителния бранш времена, за нас е изключително важно да спечелим доверието на нашите клиенти. Предлагайки услуги с европейско качество на конкурентни цени, съчетано с гъвкави схеми на плащане ние се стремим да задоволим дори и най- високите изисквания на пазара. Избирайки КАТ ГРУП за ваш партньор и изпълнител Вие получавате точното съчетание от професионализъм, човешки ресурс и най- новото в строителните системи и технологии.”

Ганчо Тодоров – Управител на Строителна компания КАТ ГРУП

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","mode_bx":"horizontal","slide_to_show_bx":"1","max_slide_to_show_bx":"1","slide_to_scroll_bx":"1","slide_margin_bx":"0","slide_width_bx":"0","start_slide_bx":"0","ticker_bx":"false","ticker_hover_bx":"true","height_start_bx":"false","random_start_bx":"false","caption":"false"}

Разполагаме с висококвалифициран технически персонал и строителни рабоници с отлични професионални умения, които осигуряват високо качество на  строителните  услуги. В процеса на работа се прилагат най-нови технологии и материали с доказани качества, които отговарят на европейските стандарти и покриват високите изисквания на нашите клиенти.