КОМПЛЕКСНО СТРОИТЕЛСТВО

0 Comments


Включва изготвяне на проекти, екстериорна и интериорна визуализация, цялостен мениджмънт на строитлния процес от изкоп до степен на завършеност удовлетворяваща клиента. Хидро- геоложко проучване на терена, подгоговка на терена, изкопни работи, кофраж, арматура, бетон, зидария, ВиК инсталации, Електрообзавеждане, Алуминиева и PVC дограма, Вертикални планировки и др.

{"arrow":"true","pagination":"true","speed":"300","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","loop":"true","mode_bx":"horizontal","slide_to_show_bx":"1","max_slide_to_show_bx":"1","slide_to_scroll_bx":"1","slide_margin_bx":"0","slide_width_bx":"0","start_slide_bx":"0","ticker_bx":"false","ticker_hover_bx":"true","height_start_bx":"false","random_start_bx":"false","caption":"false"}

-Земни работи – направа на изкоп за фундаменти и основи

-Кофражни работи – кофражи за фундаменти, стени, подпорни стени, колони и шайби, кофраж за плочи и др.

-Армировъчни работи – направа на армировка за стени, шахти, външни подпорнин стени, подова настилка, колони и шайби, плочи и др.

-Бетонови работи – изливане на подложен бетон, бетон за фундаменти, шахти, стени, бетон за подова настилка, външни подпорни стени, колони и шайби, плочи и др.

-Дърводелски работи – монтаж на дървени греди за покрив, направа на дъсчена обшивка по покриви, монтаж на челни дъски и др.

-Тенекиджийски работи – направа на олуци, водосточни тръби, казанчета, обшивки на комини, направа на надолучни поли, обшивки по калкан и др.

-Покривни работи – полагане на топло и хидроизолация, пароизолация, покриване с асфалтова мушама върху дъсчена обшивка, покриване с керемиди (битумни, керамични и др.)

-Зидарски работи – направа на тухлена зидария

-Мазилки и шпакловки – направа на вътрешна варова мазилка по стени и тавани, гипсова шпакловка по стени и тавани, полагане на декоративни и луксозни вътрешни мазилки и покрития, външна минерална мазилка по фасадни стени, парапети, еркери, стрехи и др.

-Фасадни работи – монтаж на мрежа за полажане на каменна облицовка, топлоизолация по стени, еркери, балкони, шпакловки, мазилки, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма със и без стъклопакет, окачени фасади и др.

-Бояджийски работи – грундиране по стени и тавани, полагане на латекс, антибактериални покрития, байцване, лакиране и циклене на дървени повърхности, полагане на саморазливни покрития по подове и покрития, полагане на тапети.

-Облицовъчни работи – облицовки с камък, дърво, гранит, гранитогрес, теракот, фаянс и др. по фасади, и вътрешни части, доставка и монатаж на дървен и ламиниран паркет, балатуми и др.

-Сухо строителство – доставка и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки на метална конструкция и лепене, обръщания около врати и прозорци, доставка и монтаж на сухи подове, направа на куфари и кутии за скриване на тръби и др., по системите на KNAUF Германия. Направа на декоративни стени, сводове, скрито осветление, паравани и прегради, Доставка и монтаж на растерни тавани. Полагане на вътрешна топло и шумо изолация и др.

-Вертикална планировка – оформяне на зелени площи, алеи, полагане на плочки и бордюри, асфалтиране, оформяне на градини, външно осветление, пейки и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Like us on Facebook

Архив